25 Nisan 2024, Perşembe

Başkent'te feci kaza: 6 ölü, 3 yaralı

Başkent'te feci kaza: 6 ölü, 3 yaralı

Ankara’nın Kahramankazan ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 6 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi de yaralandı.

Kaza, sabah saatlerinde Ankara-Kahramankazan karayolunun 16'nci kilometresinde meydana geldi. 26 PU 096 plakalı aracın sürücüsü Yusuf Ö. (59), karşı yola geçmek için manevra yaptığı esnada, karşı yoldan gelen Mustafa T.'nin (44) kontrolündeki 06 CBK 256 plakalı Citroen marka araçla çarpıştı. Çevredekilerin ihbarı üzerine, olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi.

Kazada, sürücü Yusuf Ö. ve aracında bulunan Sultan Ö. (56), Burcu S. (28), Nezahat C. (40), Nevzat Ö. (37) ve diğer araçta bulunan Abdullah K. (37) hayatını kaybetti. Sürücü Mahmut B. ile yolculardan Mahmut P. (44) ve Mustafa T. (44) ise kazadan yaralı olarak kurtarılabildi.

Ali Nargüner - Oğuzhan Halil Özbek - Sadettin Aliusta

Haber Videosu

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Başkent'te feci kaza: 6 ölü 3 yaralı

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.