16 Nisan 2024, Salı

Başkan Okumuş;Türkoğlu İlçemiz Hem Sporcunun, Hem De Sporun Yanında

Başkan Okumuş;Türkoğlu İlçemiz Hem Sporcunun, Hem De Sporun Yanında

Kahramanmaraş Barosu tarafından Gençlik Spor İl Müdürlüğü iş birliğinde toplamda 5 branşta düzenlenen 38 ilden 80 takımın katıldığı, Cumhuriyet Kupası turnuvası ilk olarak Türkoğlu İlçesinde start aldı.

 

Türkiye Avukat Spor Oyunları, 27-31 Ekim tarihleri arasında futbol, basketbol, voleybol dallarında gerçekleştirilmesi planlanan turnuvanın ilk karşılaşması Türkoğlu Belediye Stadyumunda İstanbul Hukuk - Konya Barosu, Trabzon Barosu - Amasya Barosu, Düzce Barosu - Adana Anadolu ve Giresun Barosu - Osmaniye Barosu arasında oynanan müsabaka ile başladı.

 

Müsabaka öncesi, Konya Barosu - İstanbul Hukuk mücadelesinin başlama vuruşunu yaparak takımlara çiçek takdim eden Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, “Şehrimiz güzel bir organizasyona ev sahipliği yapıyor. Kahramanmaraş Baro Başkanımız Av. M. Burak Gül ve ekibi 38 şehrin barosunu Kahramanmaraş’a davet etti. Güzel bir organizasyon, bunun bir kısmını Türkoğlu ilçemize davet etmiştik. Değerli Baro Başkanımız bizleri kırmadı. İnşallah Türkoğlu ev sahipliği yapacak. 18 yıldır Türkoğlu ilçemiz hem sporcunun hem de sporun yanında bir ilçe. Türkiye’de güzide avukatlarımızın oluşturmuş olduğu takımlarımızın Kahramanmaraş’tan ve Türkoğlu’ndan memnuniyetle ayrılmalarını sağlayarak, ev sahipliğini en güzel şekilde göstereceğiz. Kahramanmaraş Baro Başkanımıza yaptığı bu organizasyondan dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Başkan Okumuş;Türkoğlu İlçemiz Hem Sporcunun Hem De Sporun Yanında

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.