23 Nisan 2024, Salı

Başkan İlçeye Spor Üssü Kurdu

Başkan İlçeye Spor Üssü Kurdu

Kahramanmaraş Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, sporun ve sporcunun olduğu her yerde olmaya devam ediyor. Amatör Spor Takımlarına malzeme desteğinde bulunarak sporcuların ihtiyaçlarını karşılıyor.

Kahramanmaraş’ta yeni kurulan Ampute Futbol Takımı’nın ihtiyaçları öğrenerek sporculara ihtiyaçlarını teslim etti.

 “Ampute Futbol takımımızın ihtiyacı olduğunu öğrendiğimizde hemen ihtiyaçlarının karşılanması konusunda çalışmalara başladık. İnanıyorum ki, Kahramanmaraş’ımıza güzel sonuçlarla ve şampiyonluklarla gelecekler.  Bu takımın kurulmasında organizasyonunda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Takım arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Biz Onikişubat Belediyesi olarak bütün takımlarımızın, sporcularımızın yanındayız.”

Spora 33 milyon yatırım yapan Başkan Mahçiçek, yapımı tamamlanan ve açılışı yakın tarihlerde gerçekleştirilecek olan birçok havuz ve spor merkezleri ile ilçede adeta spor üssü kurdu. Sağlıkla, sporla, huzurla yaşanacak bir ilçe için çalışan Başkan Mahçiçek’e bizler de teşekkürlerimizi sunuyoruz.

FATİH ALPER GÜLTEPE   

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

İlçeye Spor Üssü Kurdu Kahramanmaraş Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek spor FATİH ALPER GÜLTEPE

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.