16 Nisan 2024, Salı

Basınçlı hava bastığı pet şişe deneyi az daha gözünden ediyordu

Basınçlı hava bastığı pet şişe deneyi az daha gözünden ediyordu

Antalya’da bir araç lastik tamircisinin eline alarak basınçlı hava uyguladığı 5 litrelik pet şişe adeta bomba gibi patladı. Yaptığı deney ile adeta gözünü kaybetmek ile karşı karşıya kalan adam, “Ben pişman oldum. Siz asla denemeyin” diyerek uyarıda bulundu.

Antalya Aksu'da oto lastik tamir işi ile uğraşan Hakan İnce, kendisine ait iş yerinde canı sıkılınca pet şişe ile deney yapmak istedi. İnce'nin dükkân içerisinden alarak basınçlı hava uyguladığı 5 litrelik pet şişe bir anda adeta bomba patlar gibi patladı. Yaşadığı karşısında büyük şok yaşayan adamın korkusu yüzüne yansıdı. İnce yaptığı deney sonucuna gözünü kaybetme riski ile karşı karşıya kaldı.

 

"Ben denedim pişman oldum”

 

Yaşadıklarını anlatan Hakan İnce, “Ben kendim lastik tamircisiyim. Dükkanda canımız sıkılırken bir deney yapalım dedik. Elimize bir şişe aldık. İçerisinde biraz da su vardı. Hava basıncı ile patlatmak istedik. Sonra biz patlattık. Patlattıktan sonra pişman olduk. Basınçlı hava elimi kırabilirdi, gözümü çıkarabilirdi. Siz siz olun bunu denemeyin. Ben denedim pişman oldum” diyerek uyarıda bulundu.

 

Ertuğrul Gün

Haber Videosu

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Basınçlı hava bastığı pet şişe deneyi az daha gözünden ediyordu

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.