17 Nisan 2024, Çarşamba

Balduk ailesi çalışanlarına destekte de öncü oldu

Balduk ailesi çalışanlarına destekte de öncü oldu

Balduk ailesi Mayıs ayından bu yana çalışanlarına destekle yine öncü ve örnek oldu. Şimdiye kadar Mayıs, Temmuz ve Ekim ayları için kişi başı 750'şer TL maddi destek veren Nazar Tekstil, kişi başı 500 TL ek gıda yardımı ile kişi başı toplamda 2. 750 TL maddi destek vermişti. Çalışanlarına desteğini sürdüren Nazar Tekstil, ek olarak Kasım ayında da kişi başına 750 TL maddi destek vereceğini çalışanlarına duyurdu.

Günümüzde zorlaşan yaşam koşulları çalışanları ciddi derece de etkilerken bir çok kurum ve kuruluş çalışanlarına yönelik maddi destek açıklaması yapıyor. Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Onursal Başkanı Mehmet Balduk'un kurucusu olduğu Nazar Tekstil, Ekonomik darboğazı öngörerek Mayıs ayından bu yana çalışanlarına verdiği mali desteklerle herkese örnek oldu. Bu zor şartlarda çalışanlarının yanında olan firmalar birer birer destek açıklaması yaparken Nazar Tekstil, Mayıs ayından bu yana başlattığı mali destek programına Ekim ve Kasım aylarını da dahil her ay için kişi başı 750 TL ek ödeme yapacağını açıkladı.

Balduk ailesi 2021 Mayıs ayından itibaren zorlaşan ekonomik koşulları düşünerek çalışma arkadaşlarının yaşam koşullarına katkı da bulunmaya başlamıştı. Mayıs ayından bu yana Ekim ve Kasım aylarını da dahil ederek tüm çalışanlarına kişi başı 3.500 TL maddi destek sağlamış oldu. Ayrıca yaptırdığı Okullarla Eğitime destek verdiği bilinen Balduk ailesi, tüm çalışanlarının Üniversite eğitimi alan öğrencilerine de kişi başı aylık 400 TL Burs desteği veriyor.

 

Çalışanlarına ve çalışma arkadaşlarına verdiği değer ve desteklerle de bilinen Nazar Tekstil Yönetiminin bizler çalışanlarımız ile bir aileyiz ve ailemizin parçası olan tüm çalışanlarımızın eskiden olduğu gibi bugün de yanlarında olmaya devam edeceğiz biz birlikte çalışıyoruz birlikte kazanacağız görüşünü dile getirdikleri öğrenildi.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Balduk ailesi çalışanlarına destekte de öncü oldu

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.