29 Mart 2024, Cuma

Babacan "Alçaklara kar yağıyor" türküsüyle protesto edildi

Babacan

Denizli'de bir televizyon kanalına konuk olan Babacan'ı, aynı binanın bir alt katında parti başkanlığı olan AK Partililer karşıladı. Babacan, "Alçaklara kar yağıyor üşümedin mi? Sen bu işin sonunu düşünmedin mi?" türküsünü söyleyenlere gülerek yanıt verdi.


Denizli'de vatandaşlarla buluşan DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, programları kapsamında bir televizyon kanalının da konuğu oldu. Ancak televizyon kanalının stüdyosunun, AK Parti Denizli İl Binasıyla aynı yerde olması, dikkat çeken dakikalar yaşanmasına neden oldu.

 

GİRİŞTE VE ÇIKIŞTA PROTESTO EDİLDİ

Babacan, AK Parti il binasının bir alt katında bulunan televizyon kanalına girişte ve çıkışta AKP'li gençler tarafından protesto edildi. Yayın sırasında hem parti merkezinden hem de binadaki merdivenlerden sloganlar atan gençler çıkardıkları gürültü ile yayını engellemek istedi.

 

 

GÜLEREK KARŞILIK VERDİ

Babacan'ın binaya girmesinden sonra merdiven boşluklarına biriken gençler "Alçaklara kar yağıyor üşümedin mi, sen bu işin sonunu düşünmedin mi" şeklinde protestoda bulundu. Babacan, gençlerin protestolarına gülerek ve el sallayarak karşılık verdi. DEVA liderinin televizyon yayını sırasında da gençler seslerini yükselterek programı engellemeye çalıştı.

 

YAYIN, SORUNSUZ ŞEKİLDE TAMAMLANDI

TV'nin bulunduğu kata kadar inen gençler burada yüksek sesle sloganlar attı. Babacan'ın katıldığı program, gençler protesto etse de kesilmeden tamamlandı. Binadan gelen seslerin yayına gitmediği belirtildi. Programın tamamlanmasının ardından Babacan'ın binayı terk ettiği sırada da protestolara "Recep Tayyip Erdoğan" sloganlarıyla devam edildi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Denizli DEVA Partisi Ali Babacan politika haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.