29 Mart 2024, Cuma

Azerbaycan askerinin morali yerinde

Azerbaycan askerinin morali yerinde

Azerbaycan'ın, işgal altındaki topraklarını kurtarmaya yönelik Ermenistan'a karşı yürütülen karşı operasyonlar devam ederken, Azerbaycan ordusunda görev alan askerlerin morali yerinde.

Ermenistan tarafından işgal edilen topraklarını kurtarmaya yönelik operasyonlarını sürdüren Azerbaycan ordusu Ermenistan'a ait hedefleri vurmaya devam ediyor. Ermenistan'a ait tank, ikmal noktaları tek tek vuruluyor. Ermenistan'a karşı başarılı bir operasyon sürdüren Azerbaycan ordusunda da askerlerin morali yerinde. Ermenistan tarafından işgal edilen Azerbaycan topraklarını geri almak savaşmaya hazır olduğu belirten asker, "Samimi olarak söyleyebilirim ki, Ermenistan ordusunu yok etmek için sabırsızlanıyoruz. İlerlemek için komutanlarımızın talimatlarını bekliyoruz. Azerbaycan bayrağını Şuşa'da Karabağ'ımızda dalgalandıracağız” dedi.

 

Çok sayıda Azerbaycan vatandaşı da görev almak üzere gönüllü olarak orduya katılıyor.

 

Azerbaycan Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada ise, 27 Eylül'den itibaren başlayan çatışmalarda Ermenistan ordusunu cephe hattı boyunca Azerbaycan'ın mevzilerini ve sivil yerleşim birimlerini hedef aldığını ve saldırılarda ölen ve yaralanan sivillerin de olduğu belirtildi.

 

Murat Delice - Kamil Nadirli

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Azerbaycan askerinin morali yerinde

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.