24 Nisan 2024, Çarşamba

Avukatın "Sözümü kesiyorsunuz" beyanı sonrası, mahkeme başkanı duruşmadan çekildi

Avukatın

Ankara'da Hasan Bağcı'nın laf atma kavgasında dövülerek öldürülmesiyle ilgili davaya devam edildi. Mahkemede avukat Yıldırım Ak'ın "Sürekli benim sözümü kesiyorsunuz. Yargılamayı başka bir yere götürmeye çalışıyorsunuz" demesi üzerine mahkeme başkanı Oğuzhan Selçuk duruşmadan çekilme kararı aldı.

Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde laf atma nedeniyle çıkan kavgada Hasan Bağcı'nın (22) kalabalık bir grup tarafından dövülerek öldürülmesi ile ilgili davaya Ankara 12. Ağır Ceza Mahkemesinde devam edildi.

 

 

"SÜREKLİ BENİM SÖZÜMÜ KESİYORSUNUZ"

Davanın bugün görülen duruşmasında söz alan avukat Yıldırım Ak'ın "Sürekli benim sözümü kesiyorsunuz. Yargılamayı başka bir yere götürmeye çalışıyorsunuz" sözü üzerine mahkeme başkanı Oğuzhan Selçuk duruşmadan çekilme kararı aldı.

 

"BU DOSYADAN ÇEKİLİYORUM"

Selçuk'un verdiği kararda, "Bir hakim için yargılamanın başka bir yere götürüldüğü iddiasının CMK'nın 30/2 maddesi gereğince çekilmenin uygun olacağını düşünüyorum. Bu dosyada tarafsızlığın şüphede olduğu, yargılamanın bir yere götürülmeye çalışıldığı ciddi bir iddiadır. Bu dosyadan çekiliyorum" ifadesi yer aldı.

 

18 YIL HAPSİ İSTENMİŞTİ

Dosyanın bir önceki duruşmasında mütalaa açıklanmış, 7 sanık hakkında beraat, 2 sanık hakkında davanın düşme talebi ve tutuklu sanık Cüneyt Y. hakkında 'kasten yaralama sonucu ölüme neden olma' suçundan 18 yıla kadar hapis talep edilmişti.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Avukatın "Sözümü kesiyorsunuz" beyanı sonrası mahkeme başkanı duruşmadan çekildi

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.