17 Nisan 2024, Çarşamba

Asansörde pitbull cinsi köpeği tarafından defalarca ısırılan kadını komşuları kurtardı

Asansörde pitbull cinsi köpeği tarafından defalarca ısırılan kadını komşuları kurtardı

Kolombiya'da yaşanan olayda, bir kadın pitbull cinsi köpeği tarafından asansörde saldırıya uğradı. Köpeği tarafından birçok kez ısırılan kadına komşuları yardım etti. Saldırı anı ise asansörün kamerası tarafından anbean kayıt altına alındı.

Edinilen bilgilere göre, Kolombiya'nın Cucuta şehrinde Pitbull cinsi köpek, sahibi Daniela'ya saldırdı. Saldırının asansör kamerası tarafından kaydedilmesi ve sosyal ağlarda viral hale gelmesi, kısa süre içerisinde pitbull cinsi köpekler hakkında süregelen tartışmaları alevlendirdi.

 

SALDIRIDAN KAÇMAK İÇİN BİNANIN BAHÇESİNE GİTMEYE ÇALIŞTI

Saldırıya uğrayan Daniela, köpeğinden kurtulmak için asansöre gitti. Binanın ortak alanında bulunan komşularına ulaşmak için elinden geldiği kadar çaba gösteren Daniela'nın hayatta kalma mücadelesi ise kameralar tarafından kayıt altına alındı. Pitbull cinsi köpeği tarafından defalarca ısırılan kadının korku dolu anları komşuları ona yardım edene kadar devam etti.

 

SAĞ ELİNDE 2 PARMAĞI KIRILDI

Yerel kaynakların verdiği bilgilere göre saldırı sonrası vücudunun çeşitli yerlerinde ısırık izi olan Daniela'nın parmakları da kırıldı. Daniela'nın götürüldüğü hastane tarafından yapılan açıklamada "Sağ elinin iki parmağında kırık, solunda bir falanks var. Halen hastanede ve tıbbi bir prosedür için başka bir kliniğe transfer edilmeyi bekliyor" ifadelerine yer verildi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Asansörde pitbull cinsi köpeği tarafından defalarca ısırılan kadını komşuları kurtardı

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.