19 Nisan 2024, Cuma

Artık ben de ne olacağını bilmiyorum

Artık ben de ne olacağını bilmiyorum

Günlerdir enkaz altında olan fenomen Taha Duymaz'ın ablasından yeni paylaşım: Artık ben de ne olacağını bilmiyorum

7.7'lik depremde ailesi ile birlikte enkaz altında kalan Taha Duymaz'dan gelecek güzel bir haber beklenirken ablası Semiha Duymaz'dan yeni bir paylaşım geldi. Abla Duymaz "Çaresizce izliyorum, tek duam kurtulmaları" dedi.

 

Pazartesi günü Kahramanmaraş merkez üssü meydana gelen 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremler, 10 ilimizde ağır yıkımlara neden oldu. Hatay'da yaşayan sosyal medya fenomeni Taha Duymaz ve ailesi de enkaz altında kaldı. Günlerdir haber beklenen Duymaz'ın ablası Semiha Duymaz'dan yeni bir paylaşım geldi.

"ÇARESİZCE İZLİYORUM"

Ailesinden gelecek güzel haberi bekleyen Abla Duymaz "Herkes çok merak ediyor biliyorum. Ama artık ben de ne yapacağımı bilmiyorum sadece çaresizce izliyorum. Dün bir umudum vardı sağ salim dedim ama hala yeni başlandı çalışmalara tek duam kurtulmaları oradan sosyal medyadan hiç bir şey görüldüğü gibi değil sadece dua"

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Taha Duymaz Deprem Hatay Magazin Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.