29 Mart 2024, Cuma

Arnavutköy'de onlarca minibüs kontak kapattı

Arnavutköy'de onlarca minibüs kontak kapattı

Arnavutköy’de duraklarda bekleyen kahya mafyalığından şikayetçi olan onlarca minibüs şoförü ve sahibi isyan ederek, kontak kapattı. Kendilerini dövüp paralarını gasp ettiklerini söyleyen şoförler gün boyu kontak kapatacaklarını belittiler.

Olay, bugün saat 12.00'da Arnavutköy - Sultangazi yolu Kayabaşı mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre, duraklarda bekleyen minibüsçü kahyalarının mafyalık yaptığını, haksız yere para aldığını, zaman kendilerini dövdüklerini iddia eden minibüs şoförleri ve sahipleri otoyol üzerinde kontak kapattı. Seferlere çıkmayan minibüs şoförleri adeta isyan etti. Olay yerine gelen Arnavutköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Sevgi eylem yapan minibüsçülere dakikalarca uyarıda bulundu.

 

"Kafasına göre herkes arabanın önünü kesiyor"

Para verilmeyince tehdit edilip dövülüyoruz diyen şoför Bilal Aslan, "20 senedir ben bu işin içindeyim. Hayatımda böyle rezillik, hırsızlık, gaspçılık görmedim. Biz 7/ 24 bu yolun üzerindeyiz. Alnımızın teri ile para kazanmanın derdindeyiz. Her adım başında bir kahya var. kafasına göre ondan 10 TL, odan 15 TL alıyor. Benim yatırdığım sermaye ile onun kazandığı parayı ben kazanamıyorum. Biz bunun derdindeyiz. Zam yapacaklarmış öyle bir duyumda aldık. Kafasına göre herkes arabanın önünü kesiyor. Vermezsek tehdit ediyor. Camını kırıyor. Dövüyorlar. Her türlü pisliği yapıyor" dedi.

 

Batuhan Toprak

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Arnavutköy'de onlarca minibüs kontak kapattı

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.