18 Nisan 2024, Perşembe

"Annem Afrika'ya gidip erkeklerle ilişkiye giriyor"

İngiltere'de yaşayan genç bir kız, annesinin Afrika'da tatil rezervasyonu yaptırıp erkeklerle ilişkiye girdiğini söyleyerek, sosyal medyada yardım istedi. Kullanıcılar ise annesinin yetişkin olduğunu belirterek, buna hiçbir şey yapılamayacağını dile getirdi.

İngiltere'de genç bir kızın sosyal medya hesabından yaptığı itiraf, akıllara durgunluk verdi. Annesinin Afrika'ya tatil seyahatine gidip, Afrikalı erkeklerle cinsel ilişkiye girdiğini belirten genç kız, annesini durdurmak için yardım istedi.

 

"HER GELDİĞİNDE ÖVÜNEREK ANLATIYOR"

Genç kız, annesinin tatil seyahatlerini övünerek anlattığını ve bu durumdan rahatsız olduklarını dile getirdi. Bu konuyu anneleriyle paylaşmalarına rağmen ise olumlu bir dönüş alamadıklarını anlattı.

 

"HİÇBİR ŞEY YOK"

Sosyal medya kullanıcıları ise kızın annesinin bekar ve yetişkin bir kadın olduğunu belirterek, bu durumda yapacak hiçbir şey olmadığını dile getirdi. Konu çok sayıda kişi tarafından tartışıldı.

 

İşte o itirafa gelen yorumlardan bazıları:

 

- Annen için yapacak hiçbir şey yok

 

- Annen tatilde kendisini özgür hissettiği için yenileniyor

 

- Annenizden ailesi için son bir kez daha düşünmesini isteyebilir misin?

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Afrika Cinsellik Dünya Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.