20 Nisan 2024, Cumartesi

Ankara kulislerini hareketlendiren iddia:

Ankara kulislerini hareketlendiren iddia:

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dün parti grubunda yaptığı "Sorulması gereken hesapları da adli ve siyasi olarak sormak boynumuzun borcudur" açıklaması kulisleri hareketlendirdi. 14 Mayıs'ta yapılması planlanan seçimler öncesi AK Parti'de Erzurum, Gümüşhane, Giresun, Kocaeli ve Mersin illerindeki il başkanları değiştirilirken, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın üst düzeyde bazı görevden almalara imza atabileceği iddia ediliyor.

Kahramanmaraş merkezli iki deprem 11 ilde büyük yıkıma neden olurken, asrın felaketi olarak nitelendirilen depremde 45 binden fazla kişi hayatını kaybetti.

 

14 MAYIS'TAKİ SEÇİMLER ÖNCESİ DENGELER DEĞİŞEBİLİR

Türkiye'yi sarsan deprem felaketinin ilk günlerinde yaşanan bazı olumsuzlukları Cumhurbaşkanı Erdoğan da katıldığı toplantılarda dile getirirken, 14 Mayıs'ta yapılacak seçimler öncesi bazı dengelerin değişebileceği ifade ediliyor.

 

ERDOĞAN SİNYALİ GRUP TOPLANTISINDA VERDİ

Değişimin sinyalini dün AK Parti'nin grup toplantısında yaptığı "Sorulması gereken hesapları da adli ve siyasi olarak sormak boynumuzun borcudur" açıklamasıyla veren Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu sözleri sonrasında AK Parti'de Erzurum, Gümüşhane, Giresun, Kocaeli ve Mersin illerindeki il başkanları değiştirildi. Görevden alınan il başkanlarının yerlerine yeni atamalar yapıldı.

 

5 İL BAŞKANI DEĞİŞTİRİLDİ

Buna göre Erzurum İl Başkanlığına İbrahim Küçükoğlu, Gümüşhane İl Başkanlığına Mehmet Emin Erdoğdu, Giresun İl Başkanlığına Mete Bahadır Yılmaz, Kocaeli İl Başkanlığına Şahin Talus ve Mersin İl Başkanlığına Adem Aldemir atandı.

 

SEÇİM İŞLERİ BAŞKAN YARDIMCILIĞINA 6 YENİ İSİM

Yine AK Parti'de seçim işlerinden sorumlu başkan yardımcılığına 6 isim daha getirildi. Atanan yeni isimler daha önce belirlenen 9 isimle beraber seçim işlerinden sorumlu başkan yardımcılığı görevini yürütecek.

 

"ERDOĞAN ÜST DÜZEYDE BAZI GÖREVDEN ALMALARA İMZA ATACAK"

Kulislere düşen son bir iddiaya göre ise Cumhurbaşkanı Erdoğan yaklaşan seçimler öncesinde üst düzeyde bazı görevden alma ve değişikliklere imza atacak.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Recep Tayyip Erdoğan Sosyal Medya Deprem Politika Güncel Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.