29 Mart 2024, Cuma

Ailesinin kayıp başvurusu yaptı, hırsız çıktı.

Ailesinin kayıp başvurusu yaptı, hırsız çıktı.

Konya'da iki otomobilden 6 bin lira para çalan Sedat Sağlam polis tarafından yakalanıp, gözaltına alındı. Yapılan araştırmada, Sedat Sağlam için ailesinin kayıp başvurusunda bulunduğu belirlendi.

Selçuklu ilçesi Ferit Paşa Mahallesi Adnan Menderes Caddesi'ndeki sebze ve meyve halinin otoparkında Sedat Sağlam, biri kapısı kilitsiz, diğerinin de zorlayarak kapısını açtığı iki otomobilden 6 bin lira para ve cep telefon şarj aleti çaldı.

 

18 SUÇ KAYDI VARMIŞ

Otomobil sahiplerinin ihbarı üzerine Asayiş Şubesi Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri çalışma başlattı. Çevredeki güvenlik kamera kayıtlarını inceleyen polis, şüphelinin 18 suçtan kaydı bulunan Sedat Sağlam olduğunu saptadı. Sağlam, aynı mahallede bir parkta otururken yakalandı.

 

AİLESİ KAYIP BAŞVURUSUNDA BULUNMUŞ

Gözaltına alınıp sorgulanmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürülen Sağlam'ın, bir süredir evine gitmediği için ailesinin kayıp başvurusunda bulunduğu ortaya çıktı. Sağlam, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Selçuklu 3. Sayfa Güncel Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.