24 Nisan 2024, Çarşamba

AFAD saat verip uyardı! 4 ilimiz kuvvetli yağışa teslim olacak

AFAD saat verip uyardı! 4 ilimiz kuvvetli yağışa teslim olacak

AFAD; Adana, Mersin, Osmaniye'nin kuzey kesimleri ile Kahramanmaraş'ın batısı için kuvvetli yağış konusunda uyarısında bulundu. Açıklamada vatandaşlardan su baskını ve yıldırım gibi olumsuzluklara karşı tedbirli olmaları istendi.

İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgilere Adana, Mersin ve Osmaniye'nin kuzey kesimleri ile Kahramanmaraş'ın batısı için kuvvetli yağış uyarısında bulundu.

 

SEL, YILDIRIM VE DOLU UYARISI YAPILDI

AFAD'dan yapılan açıklamada, "Bugün öğle saatlerinden itibaren, Adana, Mersin ve Osmaniye'nin kuzey kesimleri ile Kahramanmaraş'ın batısında kuvvetli yağışlar bekleniyor. Su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı gibi olumsuzluklara karşı tedbirli olun." denildi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Kahramanmaraş Meteoroloji Osmaniye AFAD Güncel Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.