26 Nisan 2024, Cuma

Abramovich, Göztepe'yi satın alıyor! Görüşmeler resmen başladı

Abramovich, Göztepe'yi satın alıyor! Görüşmeler resmen başladı

Süper Lig ekibi Göztepe'de istifa eden başkan Mehmet Sepil ile Rus milyarder Roman Abramovich'in temsilcileri arasındaki görüşmeler resmen başladı. Şirket kulübü olan Göztepe'de görevi bırakan eski başkan Mehmet Sepil, hisselerin büyük çoğunluğunu elinde bulunduruyor.

Roman Abramovich, Süper Lig ekibi Göztepe'yi satın alıyor. Fanatik'in haberine göre; Mehmet Sepil ile Rus milyarder Roman Abramovich'in temsilcileri arasında resmi görüşmeler başladı.

 

PİYASA DEĞERLENDİRMESİ YAPILDI

Abramovich'in bir Türk işadamı aracılığıyla Sepil'le temasta olduğu öğrenildi. Her iki tarafın profesyonellerinin piyasa değerlendirmesi yaptığı, Sepil'in dün Ankara'ya giderek, bu konu özelinde çeşitli çalışmalar yaptığı belirtildi.

 

 

YÜZ YÜZE GÖRÜŞME GERÇEKLEŞECEK

Rus milyarder Abramovich'in temsilcisi işadamı ile Sepil ve yöneticilerinin birkaç gün içerisinde yüz yüze bir görüşme gerçekleştireceği ifade edildi.

 

YÜKÜMLÜLÜKLERİNİ YERİNE GETİRECEK

Mehmet Sepil, Göztepe'de başkanlığı bıraktığını ancak sezon sonuna kadar takıma yükümlülüklerini yerine getireceğini açıklamıştı. Şirket kulübü olan Göztepe'de Mehmet Sepil, kulüp hisselerinin büyük çoğunluğunu elinde bulunduruyor.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Abramovich Göztepe'yi satın alıyor! Görüşmeler resmen başladı

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.