29 Mart 2024, Cuma

4. kattan atlayan 2 çocuk annesi kurtarılamadı! Kahreden anlar kamerada

4. kattan atlayan 2 çocuk annesi kurtarılamadı! Kahreden anlar kamerada

Kahramanmaraş'ta 4'üncü kattaki evin balkonundan atlayan 2 çocuk annesi Fatma Ö., kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Olay anı cep telefonu ile görüntülendi.

Dün akşam saatlerinde Yamaçtepe Mahallesi'nde Fatma Ö., iddiaya göre yalnız bulunduğu dördüncü kattaki evin balkonuna çıkıp kendini boşluğa bıraktı.

 

KURTARILAMADI

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ambulansla Sütçü İmam Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne götürülen Fatma Ö., doktorların müdahalesine rağmen hayatını kaybetti.

 

EŞİNDEN VE İŞİNDEN AYRILMIŞ

Eşinden bir süre önce boşandığı ve solist olarak çalıştığı eğlence merkezinden de bir gün önce ayrıldığı öğrenilen Fatma Ö.'nün ölümüyle ilgili soruşturma başlatılırken, telefonu incelemeye alındı. Öte yandan olay anı cep telefonu ile görüntülendi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

4. kattan atlayan 2 çocuk annesi kurtarılamadı! Kahreden anlar kamerada

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.