19 Nisan 2024, Cuma

4 bin liralık yola 11 bin TL istemiş!

4 bin liralık yola 11 bin TL istemiş!

4 bin liralık yola 11 bin TL istemiş! Depremzedeyi dolandırmak isteyen taksici hakkında soruşturma başlatıldı

 

Depremin merkez üssü Kahramanmaraş'tan Kayseri'ye gitmek isteyen bir vatandaş, 4 bin liralık yol için 11 bin lira talep eden taksiciden şikayetçi oldu. Taksici hakkında soruşturma başlatıldı.

 

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından fırsatçılık yapan işletmelere ve şahıslara karşı harekete geçildi. Bu kapsamda depremin merkez üssü Kahramanmaraş'tan Kayseri'ye getirdiği depremzededen fazla ücret aldığı iddia edilen taksici hakkında soruşturma başlatıldı.

 

3 KATI ÜCRET ALMIŞ

Depremden 3 gün sonra Kayseri'ye gelmek isteyen afetzede M.A.A, Kahramanmaraş'taki taksici A.O. ile irtibata geçti. Görüşmede A.O'nun, depremzede vatandaştan 11 bin lira talep ettiği öne sürüldü. M.A.A, mecbur kaldıkları için taksicinin istediği ücretin 3 bin lirasını Kahramanmaraş'ta, kalanını ise Kayseri'ye ulaştıktan sonra verdi.

 

ŞİKAYETÇİ OLDU

M.A.A, yaptığı araştırmada, Kahramanmaraş- Kayseri arası taksi ücretinin 4 bin lira olduğunu öğrenince Kayseri Adliyesine giderek taksiciden şikayetçi oldu. Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığı, şikayet üzerine A.O. hakkında soruşturma başlatıp Kahramanmaraş'taki adli makamlara resmi yazıyla bilgi verdi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Kahramanmaraş Kayseri Güncel Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.