20 Nisan 2024, Cumartesi

15 günde resmen yaşlandı!

15 günde resmen yaşlandı!

Rusya - Ukrayna savaşı devam ederken Rus oligarkların mal varlıklarına da el konuluyor. İngiltere Premier Lig'in önemli kulüplerinden Chelsea'nin sahibi Roman Abramovich'i zor günler bekliyor. Abramovich, İstanbul'a geldi. Ünlü iş adamının son hali dikkat çekti.

Roman Abramovich, Perşembe günü İngiliz yaptırım listesine eklenen yedi Rus milyarder arasında yer almıştı. Abramovich, kendisine ait jeti İstanbul'a havalanmadan önce Ben Gurion uluslararası havaalanının VIP salonunda görüntülendi.

 

Rus milyarderin özel jeti akşam saatlerinde İsrail'den havalandı ve İstanbul'a geldi. Tel Aviv Ben Gurion Havalimanı'ndan hareket eden özel jeti, 2 saatlik uçuşun ardından İstanbul Havalimanı'na indi.

 

SAVAŞTAN SONRA RESMEN YAŞLANDI

Dün Rusya'nın başkenti Moskova'dan havalanan araç, akşam saatlerinde Tel Aviv'e inmişti. Abramovich ise en son Tel Aviv Ben Gurion Havalimanı'nda görüldü.

Oligarkın iki süper yatı, My Solaris ve Eclips in de İsrail'e doğru yola çıkabileceği iddia edildi.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

15 günde resmen yaşlandı! Roman Abramovich'in rotasında İstanbul sürprizi

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.