24 Nisan 2024, Çarşamba

Üstün, “Beka Sorununu Zeka Sorunu Olanlar Anlamadı”

Üstün, “Beka Sorununu Zeka Sorunu Olanlar Anlamadı”

Göksun belediye Başkanı Hüseyin Çoşkun Aydın, Cumhur İttifakı çerçevesinde seçim çalışmalarına başladı.

Kahramanmaraş Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Fatih Üstün muhalefete yüklenerek; "Bizim en ücra köylerimiz: Kazandere, Karatuta kadar bütün köylülerimiz cumhur ittifakının beka sorununun ne olduğunu anladı, ama Ankara’nın göbeğinde zeka sorunu olanlar bunu anlamadı,"dedi.

Kahramanmaraş Göksun ilçesinde Cumhur İttifakı seçim çalışmalarına başladı.Vatandaşlardan Cumhur İttifakına karşı olumlu tepkiler aldığını dile getiren Aydın, “Vatandaşımızdan olumlu tepkilerini alıyoruz. Biz bu durumdan çok mutluyuz. Birlikte güçlü olacağız. Liderlerimiz sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Milliyetçi Hareket Partisi lideri Sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin almış olduğu karar doğrultusunda bizler cumhur ittifakı ile hareket ediyoruz. Bizim için emir telakki edilir. Ancak halkımız tarafından çok olumlu karşılanıyor. Halkımız için de güzel bir davranış olduğunu bildiğim beraberliğin, halk nezdinde olduğunu görüyoruz ve bundan sonra da 31 Mart’ta bu ülkenin, memleketimizin geleceği için ilçelerimizin geleceği için çok güzel birliktelik doğacaktır.

Ak Parti ilçe başkanı Mustafa Akgül ise İnşallah 31 Mart’ta yapılacak olan seçimler öncelikle milletimize, memleketimize ve ülkemize hayırlı diledi.

2003 yılında Recep Tayyip Erdoğan sevdası ile çıktığımız bu yolda bizi hiçbir zaman yalnız bırakmadılar. Bugüne kadar yaptığımız bir çok seçimde sağ olsunlar önde lider bitirdik. 31 Mart seçimlerinde ise bunu da daha taçlandırdık, dedi.

MHP İlçe Başkanı Üstün, “Beka Sorununu Zekâ Sorunu Olanlar Anlamadı”

MHP ilçe başkanı Fatih Üstün öncelikle bu seçimlerin ülkemize hayırlı getirmesini temenni ediyoruz. Bizim en ücra köylerimiz: Kazandere, Karatuta kadar bütün köylülerimiz cumhur ittifakının beka sorununun ne olduğunu anladı, ama Ankara’nın göbeğinde zeka sorunu olanlar bunu anlamadı. 31 Mart’ta Göksun’da Cumhur ittifakı rekor bir oy alarak seçimi zaferle bitirecektir.” Dedi.  

FATİH ALPER GÜLTEPE /KAHRAMANMARAŞ

Haber Videosu

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Göksun belediye Başkanı Hüseyin Çoşkun Aydın Cumhur İttifakı Kahramanmaraş Recep Tayyip Erdoğan MHP İlçe Başkanı Üstün FATİH ALPER GÜLTEPE

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.