20 Nisan 2024, Cumartesi

Türkiye, TikTok'taki bu videoyu konuşuyor:

Türkiye, TikTok'taki bu videoyu konuşuyor:

Türkiye, TikTok'ta 4 kadın tarafından açılan videoyu konuşuyor. Kısa sürede elden ele yayınlan video, sosyal medyada en çok izlenenler arasına girdi. Videodaki kadınlardan birinin, kendilerine sandık hediyesi gönderilmesi üzerine "Allah sandıkları atandan razı olsun" dediği duyuluyor. Bu anlar sosyal medyada kısa süre içerisinde çok sayıda izlenme aldı.


Sosyal medyanın en çok ilgi gören platformları arasında yer alan TikTok'ta ilginç videolar yayınlanmaya devam ediyor. TikTok'ta son olarak 4 kadın tarafından açılan canlı yayın gündem oldu.

 

HEP BİRLİKTE YAYINA KATILDILAR

4 arkadaş, TikTok üzerinden yaptıkları yayına katılarak hem kendi aralarında sohbet etmeye başladı, hem de takipçilerine yönelik konuşma yaptı. Takipçileri de 4 kadına hediye gönderdi.

 

 

"ALLAH SANDIKLARI ATANDAN RAZI OLSUN"

Kadınlardan birinin, kendilerine sandık hediyesi gönderen kişiye, "Allah sandıkları atandan razı olsun" dediği duyuluyor. Bu anlar sosyal medyada kısa süre içerisinde çok sayıda izlenme aldı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Türkiye TikTok Sosyal medya

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.