19 Nisan 2024, Cuma

Öğretmenlerin tepkileri sosyal medyayı salladı

Öğretmenlerin tepkileri sosyal medyayı salladı

ÖSYM sınav gözetmenlerine geçen yılın ücretlerini yatırdı, öğretmenlerin tepkileri sosyal medyayı salladı

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi'nin (ÖSYM) YKS sınavında salon başkanları ve gözetmenlere yaptığı ücret ödemesi sosyal medyada büyük tartışma yarattı. Bu yıl salon başkanlarına 327 lira ödemesi gerekirken geçen yılın ücreti olan 210 liralık ödeme yapan ÖSYM'nin bu tavrına öğretmenler yaptıkları yorumlarla çok sert tepki gösterdi.

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM), Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nda (YKS) salon başkanı ve gözetmen olan görevlilere 2022 için belirlenen ücretler yerine geçen yılın ücretlerini yatırdı. Eğitim camiası sosyal medya üzerinden ÖSYM'ye sert tepki gösterdi.

 

GEÇEN SENENİN ÜCRETLERİ YATIRILDI

Güncellenen sınav görevlisi ücretlerinde salon başkanlarına 327 TL, gözetmenlere ise 317 TL verileceği belirtilmişti. Ancak bugün sınav görevlilerinin hesaplarına geçen yılın ücretlerinin yatırıldığı öğrenildi. Salon başkanları hesaplarında 210 liralık ödemeyi görünce çılgına döndü.

 

 

"AKARYAKIT VE YEMEK MASRAFLARINI BİLE KARŞILAMIYOR"

Sosyal medyadan tepki gösteren öğretmenler, söz konusu meblağların akaryakıt ve yemek masraflarını bile karşılamadığını ve aldatıldıklarını vurguladı.

 

İşte sosyal medyada yer alan o tepkilerden bazıları;

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

ÖSYM sınav gözetmenlerine geçen yılın ücretlerini yatırdı öğretmenlerin tepkileri sosyal medyayı salladı

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.