20 Nisan 2024, Cumartesi

Muhafazakarlar endişe etmesin

Muhafazakarlar endişe etmesin

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, dün akşam saatlerinde CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun paylaştığı videoyu alıntılayarak kendi sosyal medya hesabından paylaştı. Karamollaoğlu, alıntıladığı videoya "Muhafazakarlar için endişeye mahal yok! Biz varız, birlikte başaracağız" notunu düştü.


 

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun evinin mutfağında çektiği "Birleşeceğiz ve kazanacağız. Ama kime karşı?" notunu düştüğü video paylaşımını alıntılayarak muhafazakar kesime mesaj gönderdi.

 

"MUHAFAKARLAR İÇİN ENDİŞEYE MAHAL YOK"

Karamollaoğlu, alıntıladığı Kılıçdaroğlu'nun videosuna "Muhafazakarlar için endişeye mahal yok! Biz varız, birlikte başaracağız!" notunu düştü.

 

KILIÇDAROĞLU: ORADAKİ HEDEF BAŞI KAPALI GENÇ MUHAFAZAKAR KADINLAR

Yayınladığı videoda Kılıçdaroğlu, iktidarın kadınların en temel haklarını bir kaç oy için pazarlık meselesi yapmaya hazır olduklarını ifade ederek konuyla ilgili şunları söyledi: "Seçim yaklaştıkça giderek artan tuhaf bir duruma dikkatinizi çekmek istiyorum. Saray iktidarı ve onunla yola çıkanlar, kadınların en temel haklarını bir kaç oy için pazarlık meselesi yapmaya hazır olduklarını gösterdiler. Kadınların en basit kazanımlarını çöpe atmaya kalkışıyorlar. Bakın, açık konuşalım. Oradaki hedef başı kapalı genç muhafazakar kadınlardır. Genç kadınları ezmek istiyorlar. Onları kontrol altına almak istiyorlar. Evet, dehşetle izliyoruz onları ve evet bunların hepsi, üzülerek ifade edeyim, gerçek."

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Temel Karamollaoğlu Politika Güncel Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.