20 Nisan 2024, Cumartesi

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun korona virüse yakalandığı açıklandı

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun korona virüse yakalandığı açıklandı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sözcüsü Murat Ongun, Başkan Ekrem İmamoğlu’nun korona virüse yakalandığını duyurdu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Sözcüsü Murat Ongun, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “İBB Başkanımız Ekrem İmamoğlu'nun Covid-19 testi pozitif çıkmıştır. Hastanede tedavi süreci başlayan Başkanımızın sağlık durumu iyidir. Kamuoyunun bilgisine sunarız” ifadelerini kullandı.

 

İmamoğlu'ndan ilk açıklama

Korona virüse yakalanan İstanbul İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, görüntülü bir mesaj yayınladı. İmamoğlu, yayınladığı mesajda “Dün akşam 9 sıralarında ateşim 38 dereceye yükseldi. Geceyi hastanede geçirdim. Şuan aslında iyiyim. Süreç devem ediyor” dedi.

 

İmamoğlu yayınladığı mesajında , “Kıymetli vatandaşlarımız, aslında sıklıkla test olan birisiyim. Çarşamba günü test olmuştum, negatif çıkmıştı. Dün akşam 9 sıralarında ateşim yükseldi. 38 derece ateşle hastaneye gelince geceyi hastanede geçirdim. Bugün itibariyle pozitif olduğu konusunda rapor oluştu. Şu an aslında iyiyim. Ateşim fena değil. Süreç devem ediyor. Tıbbi anlamda negatif diye yorumlayacağımız bir şey gözükmüyor. İnşallah hayırlısıyla sağlımıza kavuşacağız. Tüm vatandaşlarımızın dikkat etmesini istiyorum. Bu süreçte teması mümkün olduğunca azaltalım. Herkesin bu anlamda duyarlılık göstermesi şarttır. En büyük dileğim bu. İstanbul'da her şey çok güzel olamaya devam edecek. Herkes görevinin başında Allah'ın izniyle. İhtiyaç oldu” dedi.

Vali Yerlikaya, İmamoğlu'na geçmiş olsun dileklerini iletti

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Covid-19 testi pozitif çıkan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu arayarak geçmiş olsun dileklerini iletti.

 

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Covid-19 testi pozitif çıktı. İmamoğlu İstanbul Şişli'de bulunan özel bir hastanede tedavi altına alındı. Durumunun ise iyi olduğu öğrenildi. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya da sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak, “Covid-19 test sonucu pozitif çıkan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Ekrem İmamoğlu'nu arayarak geçmiş olsun dileklerimi ilettim. Allah'tan acil şifalar dilerim” ifadelerini kullandı.

 

Kılıçdaroğlu'ndan İBB Başkanı İmamoğlu'na geçmiş olsun telefonu

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Covid-19 testi pozitif çıkan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu telefonla aradı. CHP lideri Kılıçdaroğlu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun sağlık durumu hakkında bilgi alarak, geçmiş olsun dileklerini iletti.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun korona virüse yakalandığı açıklandı

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.