28 Mart 2024, Perşembe

Fotoğraftaki bu araba ilana çıkarıldı!

Fotoğraftaki bu araba ilana çıkarıldı!

Türkiye'de bir alışveriş sitesinde ilana konulan aracın satış fiyatını görenler, inanmakta güçlük çekti. 1974 model olduğu belirtilen ve hurdaya çıktığı görülen araç için 49 bin 500 TL istendi.


 

Türkiye 'de araç fiyatlarının yükselmesinin ardından online alışveriş sitelerinde ilana konulan araçların fiyatları da sık sık gündem oluyor. Bu sefer bir alışveriş sitesine konulan ve neredeyse hurdaya çıktığı görülen aracın fiyatı görenleri şoke etti.

"BUNU BİLE ALAN ÇIKAR"

49 bin 500 TL'den ilana konulan araç, sosyal medyada da kısa süre içerisinde gündem oldu. Sosyal medya kullanıcıları, araç için "Bunu bile alanlar çıkacaktır" yorumunda bulundu. Ayrıca aracın ön tarafındaki çökme de gözlerden kaçmadı.

"HASARLI İBARESİ AZ OLMAMIŞ MI?"

Sosyal medya kullanıcılarının dikkatini çeken bir diğer detay ise araçtaki hasar miktarıyla ilgiliydi. Kullanıcılar araç için düşülen "Hasarlı" notu hakkında "Hasarlı biraz az olmamış mı?" şeklinde esprili yorumda bulundu.

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Politika Güncel Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.