28 Mart 2024, Perşembe

Emine teyzeden sonra gözler torununda

Emine teyzeden sonra gözler torununda

İzmir’de meydana gelen 6,6’lık deprem sonrasında arama kurtarma çalışmalarına destek vermek amacıyla Eskişehir’den giden Dorlion Arma Kurtarma Ekipleri (DAK), 62 yaşındaki Emine teyzeyi sağ olarak çıkartırken, yanında bulunan torununu ise arama çalışmalarını sürdürüyor.

İzmir'de meydana gelen 6,6'lık deprem sonrasında yıkılan binalarda arama çalışmaları sürüyor. Yıkılan binalardan Barış Sitesinde ise arama çalışmalarını Eskişehir'de desteğe giden DAK ve Afet ve Acil Durum Yönetim Başkanlığına (AFAD) bağlı ekipler sürdürüyor. Ekipler gece boyu sürdürdükleri çalışma sonrasında 13 saatin ardından 62 yaşındaki Emine teyzeyi sağ olarak kurtardı. Enkazdan çıkarılmasının Emine teyze torununun bulunduğu alanı tarif etti. Ekipler, ise torunu kurtarmak için belirtilen alanda çalışmaları yoğunlaştırdı.

 

Aydın Sarıoğlu

Haber Videosu

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Emine teyzeden sonra gözler torununda

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.