18 Nisan 2024, Perşembe

 Kredi faiz oranı müjdesi geldi!

 Kredi faiz oranı müjdesi geldi!

Vakıfbank, Akbank, Ziraat Bankası, Halbank, Garanti Bankası konut - ihtiyaç - taşıt kredisi faiz oranları ne kadar oldu?

Kredi faiz oranlarında peş peşe son dakika indirim haberleri geliyor. Akbank'ın konutta faiz oranını 1.35'e düşürmesinin ardından bugün Vakıfbank da ihtiyaç kredisi faiz oranlarında indirime giderek maaş müşterileri için oranı 1.45'e, normal müşterileri için ise 1.55'e çekti. Bankaların konut - ihtiyaç - taşıt kredisi faiz oranlarındaki indirim furyası devam ederken, önümüzdeki hafta Merkez Bankası'nın politika faizinde indirime gitmesi beklentisi ile kredi faizlerinde indirimlerin artacağı tahmin ediliyor. Özellikle uzmanlar sonbahar ayı birlikte tüm sektörlerde hareketlilik yaşanacağını ve bunun kredi talepleri ile doğru orantılı olarak net bir şekilde görülebileceğini belirtiyor. Vatandaşlar da bu süreçte Akbank, Vakıfbank, Ziraat Bankası, Garanti Bankası, Halkbank, İş Bankası, TEB, QNB Finansbank ve diğer bankaların hangi oranları uyguladığını takip ederek, kendileri açısından en uygun kredi seçeneğine ulaşmak istiyor. Peki 'kredi faiz oranları ne kadar?' 'hangi banka hangi oranı uyguluyor?' Biz de tüm bu soruların yanıtını ve güncel bilgileri haberimizde derledik.

Merkez Bankası'nın politika faizi indiriminin ardından ekonomi piyasası hareketlenmiş, kredi faiz oranlarında çok önemli düşüşler yaşanmıştı. Kredi kullanarak ihtiyaçlarını gidermek ve ev - otomobil gibi isteklerini gerçekleştirmek isteyen kişiler de son dakika kredi faiz oranları ile ilgili internet üzerinden araştırmalarını hızlandırarak, gün-gün en güncel ihtiyaç - taşıt - konut kredisi faiz oranları bilgisine sahip olmak istiyor. Konutta yaşanan rekor kredi talebinin önümüzdeki aylarda daha da artacağı ve bunun diğer sektörlere de olumlu şekilde etki edeceğini belirten uzmanlar, Merkez Bankası'nın bir faiz indiriminin daha kredi oranlarında yeni bir düşüş dalgasını başlatacağını ifade ediyor. Peki kredi faiz oranları ne kadar?

VAKIFBANK FAİZ ORANLARI!

Konut kredisi: 0.99

İhtiyaç kredisi: Maaş müşterisi (1.45) - Normal müşteri (1.55)

Taşıt kredisi: 1.49

 

 

HALKBANK FAİZ ORANLARI:

 

İhtiyaç kredisi: Banka müşterisi (1.49) Normal müşteri (1.59)

Taşıt kredisi: 1.48

Konut kredisi: 0.99

 

ZİRAAT BANKASI FAİZ ORANLARI:

 

Konut kredisi: 0.99

Tüketici kredisi: 1.49

Taşıt kredisi: 1.43

 

 

İŞ BANKASI FAİZ ORANLARI:

 

İhtiyaç kredisi: 1.75

Taşıt kredisi: 1.61

Konut kredisi: 1.39

AKBANK FAİZ ORANLARI:

 

İhtiyaç kredisi: 1.87

Taşıt kredisi: 1.61

Konut kredisi: 1.35

 

 

YAPIKREDİ FAİZ ORANLARI

 

Konut kredisi: 1.49

Ferdi kredi: 1.90

Taşıt kredisi: 1.84

 

 

TEB FAİZ ORANLARI:

 

İhtiyaç kredisi: 1.49

Taşıt kredisi: 1.45

Konut kredisi: 1.35

 

QNB FİNANSBANK FAİZ ORANLARI

 

İhtiyaç kredisi: 1.29

Konut kredisi: 1.64

Taşıt kredisi: 1.59

 

GARANTİ BANKASI FAİZ ORANLARI:

 

İhtiyaç kredisi: 1.84

Konut kredisi: 1.36

Taşıt kredisi: 1.64

 

DENİZBANK FAİZ ORANLARI:

 

İhtiyaç kredisi: 1.79

Taşıt kredisi: 1.99

 

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Kredi faiz oranı müjdesi geldi! Kredi faiz oranı faiz konut ihtiyaç taşıt kredisi

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.