29 Mart 2024, Cuma

Turistik gemi battı! Ölü ve yaralılar var, kayıplar aranıyor!

Turistik gemi battı! Ölü ve yaralılar var, kayıplar aranıyor!

Hindistan'da bir teknenin batması sonucu son dakika acı haberler geldi. Çok sayıda ölü ve yaralıların olduğu gezi teknesi alabora oldu. İlk belirlemelere göre 12 kişi ölürken, 35 kişi ise kayboldu. Kayıplar için arama çalışmaları sürerken aileler ise panikte…

Dünyanın konuştuğu son dakika haberi Hindistan'dan geldi. Hindistan'da turistik bir tekne gezisinin batması sonucu korkunç olaylar ortaya çıktı. Çok sayıda ölü, yaralı ve kayıpların olduğu olayda aileler panik içerisinde. Kayıplar için arama çalışmaları sürerken, yaralıların da tedavisi sürmekte.

Hindistan'ın güneyinde bir gezi teknesinin alabora oldu. İlk belirlemelere göre 12 kişi ölürken, 35 kişi ise kayboldu. Kayıp olan 35 kişiyi arama çalışmaları sürüyor.

Andra Pradeş eyaleti İçişleri Bakanı M. Sucharita, hepsi Hint vatandaşı 50 yolcu ve 11 kişilik mürettebat taşıyan gezi teknesinin, Kaçuluru köyü yakınında Godavari Nehri'nde alabora olduğunu açıkladı.

12 KİŞİ ÖLDÜ, 35 KİŞİ KAYBOLDU

Singanapalli'den turistik bir mekan olan Papikonda'ya giden teknenin alabora olması sonucu en az 12 kişinin hayatını kaybettiği, 35 kişinin ise kaybolduğu belirlendi.

ARAMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Nehirde kaybolan 35 kişiyi arama çalışmalarının sürdüğü bildirildi.

OCAK AYINDA DA 8 KİŞİ BOĞULARAK ÖLMÜŞTÜ

Hindistan'da Karnataka eyaletine bağlı Karwar şehri yakınlarında bir teknenin alabora olması sonucu 8 kişi boğularak öldü, 1 kişi kayboldu.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Turistik gemi battı! Ölü ve yaralılar var kayıplar aranıyor!

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.