20 Nisan 2024, Cumartesi

Trump'tan, Kongre'nin kararının ardından ilk açıklama

Trump'tan, Kongre'nin kararının ardından ilk açıklama

ABD Başkanı Donald Trump, ABD Kongresi’nin Joe Biden’ın Başkanlığını tescil etmesinin ardından yaptığı ilk açıklamada “20 Ocak'ta düzenli bir geçiş olacak” dedi.

 

ABD Kongresi'nin Joe Biden'ın başkanlığını tescil etmesinin ardından gözler ABD Başkanı Donald Trump'a çevrildi. Sosyal medya hesapları askıya alınan Trump'ın nasıl açıklama yapacağı merak konusu oldu. Trump, basın mensuplarına yaptığı açıklamada sorunsuz bir geçiş dönemi olacağının sinyalini verdi. ABD Başkanı Donald Trump, ABD Kongresi'nin Joe Biden'ın Başkanlığını tescil etmesinin ardından yaptığı ilk açıklamada, “Seçim sonucuna tamamen katılmamama ve gerçekler beni doğrulamasına rağmen 20 Ocak'ta düzenli bir geçiş olacak” dedi.

Joe Biden'ın görevi devralacağı yemin törenine Trump'ın katılıp katılmayacağı merakla bekleniyor.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Trump'tan Kongre'nin kararının ardından ilk açıklama

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.