19 Nisan 2024, Cuma

Rusya'da okula silahlı saldırı: 13 kişi öldü, 21 kişi yaralandı

Rusya'da okula silahlı saldırı: 13 kişi öldü, 21 kişi yaralandı

Son dakika! Rusya'nın Izhevsk bölgesindeki bir okulda silahlı saldırı meydana geldi. Sınıfa giren siyah kıyafetli bir saldırganın açtığı ateş sonucu ilk belirlemelere göre en az 13 kişi öldü, 21 kişi de yaralandı. Saldırgan ise yakalanacağını anlayınca silahıyla intihar etti.


 

Izhevsk kentindeki Pushkinskaya Ulitsa bölgesindeki bir okula silahlı saldırı düzenlendi. Bölgeden gelen haberlerde, siyah bir elbise giyen saldırganın ders saatleri içerisinde bir sınıfa girdiği ve etrafa ateş açtığı bilgisi yer aldı.

ÖNCE GÜVENLİK GÖREVLİSİNİ ÖLDÜRDÜ

Rus haber ajansı TASS, saldırıda 13 kişinin öldüğünü ve 21 kişinin ise yaralandığını açıkladı. Rus medya platformu NTVNews, polisin olay yerinden kaçan saldırganı bulmak için insan avı başlattığını açıkladı. Rus haber ajansları ve medya kuruluşları, saldırganın önce güvenlik görevlisini öldürdükten sonra binaya girdiğini aktardı.

İNTİHAR ETTİ

Udmurtia bölgesinin valisi Alexander Brechalov, saldırının 88 numaralı okulda meydana geldiğini ve güvenlik güçleriyle ambulansların olay yerinde olduğunu açıkladı. Öte yandan saldırganın yakalanacağını anlayınca silahıyla intihar ettiği de öğrenildi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Rusya Dünya Güncel Haberler Son Dakika

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.