29 Mart 2024, Cuma

Postacının mahkemede itirafı buz kestirdi

Postacının mahkemede itirafı buz kestirdi

30 yıllık postacının mahkemede kadın müşterileriyle ilgili yaptığı itiraf ortalığı buz kestirdi

 

İngiltere'de 30 yıldan bu yana postacı olarak görev yapan Glen Holden, arkadaşlık kurduğu bir müşterisinin evinden iç çamaşırı çalarken balkondan düşüp ayağını kırdı. Hakkında şikayette bulunulan postacı, 30 yıldan bu yana kadın müşterilerinin evinden iç çamaşırı çaldığını itiraf etti.

 

İngiltere'nin Güney Batı bölgesinde 30 yıldan bu yana postacı olarak çalışan Glen Holden'ın yaptıkları, akıllara durgunluk verdi. Bir kadın müşterisinin evinden iç çamaşırı çalarken düşen ve ayağını kıran Glen Holden, hakkındaki şikayetin ardından mahkemeye çıktı.

MAHKEMEDEKİ İTİRAFI BUZ KESTİRDİ

Mahkemede suçunu kabul eden Glen Holden asıl olarak itirafıyla şaşkınlık yarattı. Postacı, yaklaşık 30 yıldan bu yana iyi ilişki kurduğu kadın müşterilerinin evinden iç çamaşırı çaldığını itiraf etti.

 

YANINDA MERDİVEN TAŞIYORMUŞ

Glen Holden'ın iç çamaşırlarını nasıl çaldığı da ortaya çıktı. Buna göre postacının yanında açılır kapanır bir merdiven taşıdığı ve daha önceden bildiği evlerin açık balkonlarından yatak odalarına ulaşarak kadın müşterilerinin iç çamaşırlarını çaldığı öğrenildi.

 

MAHKEME SÜRECİ DEVAM EDECEK

Postacının yargılandığı davada kesin bir karar verilmezken, mahkeme sürecinin devam edeceği öğrenildi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Posta Dünya Güncel Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.