24 Nisan 2024, Çarşamba

Öğrencisine çıplak fotoğraflarını gönderen öğretmen yakayı ele verdi!

Öğrencisine çıplak fotoğraflarını gönderen öğretmen yakayı ele verdi!

Amerika Birleşik Devletleri'nin Oklahoma eyaletinde bir ortaokul öğretmen olarak görev yapan 28 yaşındaki Ivy Reneau isimli kadın, öğrencisinin kendisinden hoşlandığına dair duyum aldığını belirterek ona çıplak fotoğraf ve videolarını gönderdi. Öğretmen fotoğraflarının öğrenciler arasında yayılmasının ardından yakayı ele verdi.

Spor öğretmeni olarak çalışan 28 yaşındaki Ivy Reneau kadın bir öğrencisinin kendisini beğendiğini öğrenmesi üzerine herkesi şaşırtacak bir adım attı.

16 yaşındaki öğrencisini etkilemek isteyen öğretmen, sosyal medya hesabı üzerinden öğrencisine çıplak fotoğraflarını ve videolarını gönderdi.

Öğretmeninin gönderdiği fotoğraf ve videoları ismi açıklanmayan öğrenci ise arkadaşlarına gösterince gerçek ortaya çıktı.

Öğretmenin fotoğraf ve videolarını okulda pek çok öğrencinin görmesi üzerine olaya dair soruşturma başlatıldı.

Öğrencisiyle aralarında herhangi bir fiziksel yakınlaşmanın olmadığından söz eden Reneau, çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Öğrencisine çıplak fotoğraflarını gönderen öğretmen yakayı ele verdi! Gerekçesi ise bir hayli ilginç

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.