19 Mart 2024, Salı

Netanyahu'ya 2. kez Korona virüs şoku

Netanyahu'ya 2. kez Korona virüs şoku

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu’nun danışmanı Rivka Paluch’un Korona virüse yakalanması nedeniyle ikinci kez test yaptıracağı belirtildi.

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ikinci kez korona virüs şoku yaşıyor. Başbakanlık ofisinden yapılan açıklamada, Netanyahu'nun danışmanı Rivka Paluch'a hastalık semptomları göstermesi üzerine yapılan Korona testinin pozitif çıktığı belirtildi. Yetkililer tarafından yapılan açıklamada, ilk bulgulara göre 70 yaşındaki Netanyahu'nun risk taşımadığı belirtildi. Netanyahu'ya önlem olarak en geç yarına kadar bir kez daha Korona virüs testi yapılacağı ifade edildi.

 

İsrail medyasında yer alan haberlerde, Paluch'un geçtiğimiz hafta Netanyahu'nun da bulunduğu bir parlamento oturumuna katıldığı belirtildi.

 

İsrail Başbakanı Netanyahu'ya daha önce 15 Mart'ta test yapılmış ve test sonucu negatif çıkmıştı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Netanyahu'ya 2. kez Korona virüs şoku

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.