29 Mart 2024, Cuma

Kuzey Makedonya'da Covid-19 hastalarının kaldığı hastanede yangın: 10 ölü

Kuzey Makedonya'da Covid-19 hastalarının kaldığı hastanede yangın: 10 ölü

Kuzey Makedonya'nın Tetovo (Kalkandelen) kentinde korona virüs hastalarının tedavi gördüğü hastanede çıkan yangın sonucu 10 kişi hayatını kaybetti.

Kuzey Makedonya'nın Tetovo (Kalkandelen) kentinde Covid-19 hastalarının tedavi edildiği bir hastanede yerel saatle 21.00 sıralarında yangın çıktı. Bölgeye itfaiye ekipleri sevk edilirken, hastaneden yoğun duman yükseldi.

 

Sağlık Bakanı Venko Filipce, faciada 10 kişinin hayatını kaybettiğini duyurdu. Can kaybının artabileceğini belirten Bakan Filipce, "Bugün çok üzücü bir gün" ifadesini kullanırken, bazı hastaların başkent Üsküp'teki bir hastaneye sevk edildiğini aktardı. Filipce, doktorların yaralıların hayatını kurtarmaya çalıştıklarını vurgulayarak hayatını kaybedenlerin ailelerine başsağlığı diledi.

 

"Patlama yangına yol açtı"

 

Başbakan Zoran Zaev ise ülkeyi sarsan olaya yönelik yaptığı açıklamada, yangına bir patlamanın neden olduğunu, ancak başlatılan soruşturmanın sürdüğünü kaydetti.

Haber Videosu

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Kuzey Makedonya'da Covid-19 hastalarının kaldığı hastanede yangın: 10 ölü

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.