20 Nisan 2024, Cumartesi

Kutsal mekanda cinsel içerikli video çekip bir de sosyal medyada yayınladılar

Kutsal mekanda cinsel içerikli video çekip bir de sosyal medyada yayınladılar

Cinsel içerikli video ve film çekiminin yasak olduğu Tayland'da bir çift, kamp alanında satmak üzere cinsel içerikli video çekti. Polis, görüntüleri sosyal medyada yayınlayan çiftin peşine düştü.

Tayland'ı ziyaret eden bazı turistler topluluk kurallarına aykırı davrandığı gerekçesiyle yerel halk tarafından tepki çekiyor. Bir çift video ve fotoğraf çekimin yasak olduğu kamp alanında cinsel ilişkiye girdi, yetmedi bir de o anları kayda alıp yayınladı.

Video çekerken çıkardıkları sesle tapınakların bulunduğu kamp alanındaki diğer insanları da rahatsız eden çiftin dört dakika süren videosu sosyal medya platformlarında paylaşılmaya başlayınca polis, çiftin yakalanması için çalışma başlattı.

Emniyet yetkilileri, çocuklu ailelerin de bulunduğu kampta ilişkiye giren çiftin bölgenin imajına zarar verdiğini ve polisin çifti yakalamak için gerekli tüm adımları attığını söyledi.

Turizm müdürü Pongtep Malachasing, yaptığı açıklamada çiftin davranışının kesinlikle kabul edilemez olduğunu ve yakalanmaları için polisle koordineli bir şekilde çalıştıklarını söyledi. Çift yakalanırsa üç yıl hapis veya ağır para cezası alacak.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Kutsal mekanda cinsel içerikli video çekip bir de sosyal medyada yayınladılar

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.