19 Nisan 2024, Cuma

Hem erkek hem de kadın cinsel organı var

Hem erkek hem de kadın cinsel organı var

Ameliyatı reddetmiş! Hem erkek hem de kadın cinsel organıyla doğan kadından özel hayat itirafı

Hem erkek hem kadın cinsel organına sahip bir şekilde dünyaya gelen Blume isimli genç kadın, cinsel hayatıyla ilgili yaptığı açıklamalarla şaşırttı. Genç kadın, cinselliğin kendisi için acı verici bir tecrübeye dönüştüğünü belirtiyor.

 

Avustralya'da yaşayan Blume isimli genç kadın, toplumun sadece yüzde 1,9'unun sahip olduğu ilginç bir özelliği vücudunda bulunuyor. 16 yaşına kadar kendisini kadın olarak tanımlayan Blume, doktora gittiği zaman hem erkek hem de kadın biyolojik özelliklerinin bir kombinasyonuyla dünyaya geldiğini öğrendi.

Hem erkek cinsel organa hem de kadın cinsel organına sahip olan genç kadın, sosyal medya hesabından bu durumun cinsel hayatını nasıl etkilediği hakkında bilgi verdi. Blume cinselliğin kendisi için acı verici bir tecrübeye dönüştüğünü söyledi. Ameliyatla erkek cinsel organının alınabileceğini söyleyen Blume, kendisini rahatsız etmediği için aldırmamaya karar vermiş.

 

Yaptığı çarpıcı açıklamalarla şaşırtan Blume, "Dilatasyonu cinsel organ yaratmaya çalışma süreci olarak anlatabilirim. Düzgün bir cinsel deneyim yaşayabilmem için gerekliydi. Tatsız bir süreç ama sonunda cinsel ilişkiyi daha az acıyla yaşamayı başardım" dedi.

"Artık heteroseksüel bir kadın gibi ilişki yaşayabiliyorum. Kendimle gurur duyuyorum. Rahat ve mutluyum. Kesinlikle ameliyat olmayı reddediyorum. Kendimi olduğum gibi seviyorum." diyen Blume hayatının nasıl değiştiğini anlattı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Avustralya Cinsellik Dünya Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.