26 Nisan 2024, Cuma

Burada ölü dolu mahzen var

Burada ölü dolu mahzen var

Peru'da arkeologlar tarafından 500 yıllık hastanenin bahçesinde kazı gerçekleştirildi. Arkeologlar, kazıda gördükleri nedeniyle büyük şaşkınlık yaşadı. Toplamda 42 insana ait iskelet bulan araştırmacılar, çok sayıda da mahzen tespit etti.

Peru'daki bir hastanede uzun süredir araştırma gerçekleştiren bilim insanları, tarih bilimi açısından önemli bir keşfe imza attı.

İŞGAL SIRASINDA GÖMÜLMÜŞLER

Arkeologlar, hastane bahçesinde yaptıkları kazılarda çok sayıda insan kemiğine rastladı. Bölgeyle ilgili yapılan araştırmada, 42 insanın 16. yüzyıldaki İspanyol işgali sırasında gömüldüğü belirtildi.

ÇOK SAYIDA MAHZEN DE BULUNDU

Bilim insanları ayrıca yer altında çok sayıda mahzen de tespit etti. Kazı yapılan bölgenin üzerinde çökme meydana geldiği ve mezarlığın bu nedenle uzun süredir bulunamadığı açıklandı. Şimdi kemikler üzerinde yapılacak araştırmaylainsanların nasıl öldüğü ortaya çıkarılmaya çalışılacak.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

500 yıllık hastaneyi kazdılar aşağıda gördükleri yüzünden akıl tutulması yaşadılar: Burada ölü dolu mahzen var

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.