19 Nisan 2024, Cuma

Bedava aldığı koltuktan bakın ne çıktı!

Bedava aldığı koltuktan bakın ne çıktı!

ABD'nin California eyaletinde bir kadın, internetten bulduğu ücretsiz kullanılmış koltuğu eve getirdiğinde minderlerinin içinde gizlenmiş 36 bin dolar buldu. Kadın koltuğu aldığı ailede ile temasa geçerek parayı teslim etti. Aile ise bu iyiliğe kayıtsız kalmadı.

ABD'de yaşayan Vicky Umodu internet ilanı üzerinden hayatını kaybeden birinin ailesi tarafından bağışlanan bedava koltuğu almak istedi.

Genç kadın koltuğu evine götürdüğünde minderlerin içinde 36 bin dolar buldu. Şaşkına dönen kadın, hızla aile ile iletişime geçti ve parayı iade etti.

Umado, "Koltuğu temizlerken yastığın içinde ısı pedlerine benzeyen katı şeyler hissettim. Çıkarıp baktığımda zarfların içine konmuş 36 bin dolar tutarında para olduğunu fark ettim" dedi.

Parayı iade etmek için koltuğu aldığı aile ile hemen temasa geçen Umado, ailenin bu dürüst hareketi karşısında kendisine 2 bin 200 dolar ödül verdiğini söyledi.

Umado, bu parayla yeni çıktığı evine yeni bir buzdolabı aldığını ve çok mutlu olduğunu belirtti. Kaynak: New York Post, Mynet

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Bedava aldığı koltuktan 600 bin lira para çıktı! Paraları görünce ilk işi bakın ne oldu

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.