19 Nisan 2024, Cuma

 Turizm cenneti alevlere teslim oldu

 Turizm cenneti alevlere teslim oldu

Muğla’nın Bodrum ilçesinde makilik alanda çıkan yangın 4 saat sonra kontrol altına alınırken, 50 hektarlık alan küle döndü...

Turgutreis Mahallesi'nde bulunan Bayraktepede saat 15.30 sıralarında yangın çıktı. Araç ile ulaşımın olmadığı bölgedeki yangında Bayraktepe ve çevresinden yayılan alevler yaklaşık 50 hektar otluk ve makilik alanı küle çevirdi. Yangına 2 orman arazözü, 7 itfaiye aracı, 2 özel şirkete ait su tanker, 20 itfaiye eri, 10 orman işçisi müdahale etti. Yaklaşık 4 saatin sonunda söndürülen aygın sonrası soğutma çalışması başlatıldı.

 

Öte yandan Bayraktepesinde çıkan yangın devam ederken Kurban Bayramı için tatile gelen vatandaşlar ise dumanlara, alevlere aldırış etmeden denize girmeleri ise dikkatlerden kaçmadı.

 

Eren Ayhan

 

Haber Videosu

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Turizm cenneti alevlere teslim oldu

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.