19 Mart 2024, Salı

Şampuan hırsızı kamerada

Şampuan hırsızı kamerada

Bursa’nın İnegöl ilçesinde bir markete dadanan kimliği belirsiz kişi, marketteki şampuanları alarak kayıplara karıştı. Onlar ise saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.

Edinilen bilgilere göre olay, İnegöl ilçesi Orhaniye Mahallesi mezbaha Sokakta meydana geldi. Henüz kimliği belirlenemeyen bir erkek şahıs markete gelerek raflarda bulunan birkaç adet şampuanı alarak kayıplara karıştı. İş yerinde son zamanlarda azalan şampuanları fark eden işletme sahibi güvenlik kamera görüntülerini izleyince şok oldu. Farklı zamanlarda aynı şahsın gelip raflardaki şampuanları alıp gittiğini gördü. Bunun üzerine işletme sahibi polise haber vererek şikayetçi oldu. Polis her yerde olayı gerçekleştiren şahsı arıyor.

 

Seyfettin Aras

Haber Videosu

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Şampuan hırsızı kamerada

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.