28 Mart 2024, Perşembe

Klimanın çalındığını fark etmedi, hırsıza böyle yardım etti

Klimanın çalındığını fark etmedi, hırsıza böyle yardım etti

İstanbul’un Bahçelievler ilçesindeki bir iş yerine ait klimayı çalan hırsız, güvenlik kameralarına yakalandı. Çaldığı klima ünitesini sırtına yüklemesi için yoldan geçen vatandaşlardan yardım isteyen zanlı, bir ay sonra polise yakalandı.

Edinilen bilgiye göre ilginç hırsızlık olayı, 2 Şubat'ta Bahçelievler ilçesi Hürriyet Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre o tarihte bir işyerinin önüne gelen S.K. adlı 36 yaşındaki hırsız, çaldığı öne sürülen klimayı sırtına yüklemek için büyük çaba sarf etti. Klima ünitesini tek başına sırtına almakta güçlük çeken zanlı, yoldan geçen kişilerden yardım istedi. Vatandaşların yardımıyla çaldığı klimayı sırtına alan şüpheli, olay yerinden uzaklaştı.

 

Klima hırsızlığı güvenlik kamerasına saniye saniye yansırken polis, S.K.'yı olaydan bir ay sonra 2 Mart'ta şüphe üzerine durdurunca yakalandı. Kimlik sorgusunda klima hırsızlığından arandığı ortaya çıkan S.K. gözaltına alındı.

Yakalanan şahıs, emniyette yapılan yasal işlemlerin ardından 3 Mart'ta çıkarıldığı adli mercilerce ‘adli kontrol' hükümleri uyarınca tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

 

Sadık Kahraman

Haber Videosu

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Klimanın çalındığını fark etmedi hırsıza böyle yardım etti

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.