19 Mart 2024, Salı

İzmir'de pes dedirten görüntüler: Havai fişek yangın çıkardı, o devam etti

İzmir'de pes dedirten görüntüler: Havai fişek yangın çıkardı, o devam etti

Türkiye günlerdir orman yangınlarıyla mücadele ederken, İzmir’in Karabağlar ilçesinde bir düğün sırasında atılan havai fişekler yangına sebep oldu.

Bir yandan ağaçlık alana yönelen yangın söndürülürken, diğer yandan bir kişinin havai fişek atarak sorumsuzca davranması bu kadar da olmaz dedirtti.

 

Türkiye'nin pek çok ilinde çıkan orman yangınları hala kontrol altına alınamadı. Yangınların neden ve nasıl çıktığı araştırılırken, İzmir'in Karabağlar ilçesinde çekilen görüntüler bu kadar da olmaz dedirtti. Bir düğünde çekilen görüntülerde, atılan havai fişek yangına sebep oldu. Ağaçlık alana doğru yönelen yangın, biranda büyüdü. Düğünde bulunan vatandaşlar, alevlere müdahale ederek yangını söndürmeye çalıştı. Bu sırada bir vatandaşın havai fişek atmaya devam etmesi ve ortaya koyduğu sorumsuzca davranış bu kadar da olmaz dedirtti. Tüm bu yaşananlar ise bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

 

Abdülkadir Barış

Haber Videosu

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

İzmir'de pes dedirten görüntüler: Havai fişek yangın çıkardı o devam etti

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.