19 Nisan 2024, Cuma

İstanbul'da kar kazaları kamerada

İstanbul'da kar kazaları kamerada

İstanbul'u etkisi altına alan kar kazaları da beraberinde getirdi. Kağıthane ve Bağcılar'da buzlu yolda kontrolden çıkan araçlar, kayarak diğer araçlara çarptı. Kaza anları kameraya yansıdı.

İstanbul'da hayatı felç eden kar yağışı, kazalara neden oldu. Özellikle karın yığıldığı ara sokaklarda meydana gelen kazalar kameralara yansıdı. Kağıthane Talatapaşa Mahallesi'nde akşam saatlerinde yola çıkan sürücü, karlı yolda aracının hamiyetini kaybedince kaza da kaçınılmaz oldu. Buzlu yolun etkisiyle yokuş aşağı kayan araç, park halindeki otomobile çarptı. Bu sırada yol kenarında bekleyenler büyük bir panik yaşandı.

İkinci kaza ise Kağıthane Seyrantepe Mahallesi'nde meydana geldi. Vatandaşları yolda olduğu sırada aracının hakimiyetini kaybeden sürücü, duramayınca park halindeki otomobillere çarptı. Kazalarda kimsenin burnu kazamazken, vatandaşlar korku yaşadı.

 

Bağcılar'da kayan araçlar ve karla kaplı yolda ilerlemekte güçlük çeken sürücüler saniye saniye kameraya yansıdı. Bir polis aracının virajı alamayarak kaldırıma çarptığı ve başka bir aracın kayarak bir otomobile çarptığı anlar kameraya yansıdı.

Doğan Can Cesur- Volkan Kayalar - Medeni Topaloğlu

 

Haber Videosu

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

İstanbul'da kar kazaları kamerada

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.