29 Mart 2024, Cuma

EVLERİ KÜL OLAN YAŞLI ÇİFT YARDIM BEKLİYOR!

EVLERİ KÜL OLAN YAŞLI ÇİFT YARDIM BEKLİYOR!

Kahramanmaraş’ın Göksun ilçesinde yaşayan 80 yaşındaki yaşlı çiftin evleri elektrik kontağından çıkan yangın sonucu kül oldu.

Göksun Kanlıkavak Mahallesinde ikamet eden 80 yaşlarındaki Hacı ve Emine Kurt çiftinin iki katlı evi bugün elektriklerin kesilmesinin ardından elektrik kontağının yanması sonucunda iki katlı evleri kül oldu. Kerpiç ev bugün 13:00 sıralarında çıkan yangında yaşlı çiftin iki aylık biriktirdikleri paraları ile birlikte yaşlı çiftin gözleri önünde küle döndü. Yangına önce mahalle halkı müdahale ederken, daha sonra itfaiye ekiplerinin gelmesiyle yangın söndürüldü. Hacı Kurt ve Emine Kurt’un yaşadıkları kerpiç ev ise yangın sonrasında kullanılamaz hale geldi.

Geçimlerini 65 yaş üstü aylıklarıyla sağlıyorlardı

Hacı ve Emine Kurt çiftinin sosyal güvencelerinin olmamasının yanı sıra geçimlerini devletin bağladığı 65 yaş aylıklarıyla sağlıyorlardı. Birkaç aydır biriktirdikleri paraların yanı sıra eşyalarının da yangınla kül olmasıyla birlikte şimdi ne yapacaklarını düşünüyorlar. Maddi gücü olmayan çift yetkililerden yardım eli bekliyor.

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

EVLERİ KÜL OLAN YAŞLI ÇİFT YARDIM BEKLİYOR! göksun kahramanmaraş kahramanmaraşhaberleri yangınhaberleri

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.