26 Nisan 2024, Cuma

Diyarbakır'da terör operasyonu, çok sayıda kişi gözaltına alındı

Diyarbakır'da terör operasyonu, çok sayıda kişi gözaltına alındı

Diyarbakır’da sabah saatlerinde birçok adrese yapılan eş zamanlı operasyonda HDP Diyarbakır Milletvekili Dersim Dağ’ın babası Zeki Dağ’ında aralarında olduğu çok sayıda kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgilere göre, Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen terör operasyonları kapsamından Diyarbakır merkez ve merkez ilçelerinde sabahın ilk ışıklarıyla birlikte eş zamanlı operasyon yapıldı. Yapılan operasyonlarda, önceden belirlenen adreslere eş zamanlı baskın yapılarak evler didik didik arandı. Yapılan operasyonda aralarından HDP Diyarbakır Milletvekili Dersim Dağ'ın babası Zeki Dağ'ında olduğu çok sayıda HDP'li ve BDP'li gözaltına alındı.

 

Gözaltına alınanlar Diyarbakır İl Emniyet Müdürlüğü'ne götürülürken, operasyonla ilgili olarak kamuoyuna daha sonra açıklama yapılacağı öğrenildi.

 

Sedat Irmak

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Diyarbakır'da terör operasyonu çok sayıda kişi gözaltına alındı

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.