20 Nisan 2024, Cumartesi

Cansız bedeni zeytinlikte bulunan tüccarın katili, ortağı çıktı

Cansız bedeni zeytinlikte bulunan tüccarın katili, ortağı çıktı

Hatay'ın Erzin ilçesinde kayıp olarak aranırken 4 gün önce zeytin bahçesinde cesedi bulunan portakal tüccarı Zahit Şanlı'yı öldürdüğü ileri sürülen ortağı gözaltına alındı.

Hatay'da tüccarlık yapan Zahit Şanlı (60), bir yakınından bir miktar para aldıktan sonra kayboldu. Ancak o günden sonra kendisinden haber alınamayan Şanlı, kayıp olarak aranmaya başlandı. Şanlı'nın cansız bedeni, Turunçlu Mahallesi mevkisindeki zeytin bahçesinde bulundu.

 

 

İŞ ORTAĞI TUTUKLANDI

Jandarmanın yaptığı çalışma sonunda Zahit Şanlı'yı iş ortağı S.S.'nin öldürdüğü belirlendi. Gözaltına alınan S.S.'nin suçunu itiraf ettiği öğrenildi. İlçe Jandarma Komutanlığında ifadesi alındıktan sonra adliyeye sevk edilen katil zanlısı tutuklanarak cezaevine gönderildi. Jandarma, cinayete yardım eden şahısların bulunması için de çalışmasını sürdürüyor.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Hisarcık Jandarma Erzin Hatay 3. Sayfa Güncel Haberler

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.