19 Nisan 2024, Cuma

Boynundan vurduğu hırsızın şah damarı patladı

Boynundan vurduğu hırsızın şah damarı patladı

Brezilya'da bir bankayı soymaya gelen hırsızı, güvenlik görevlisi vuruyor. Hırsız boynundan vurulduktan sonra ciddi kan kaybı yaşamasına rağmen soyguna devam etmeye çalışıyor. Film sahnelerini aratmayan o anlar güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Brezilya'da bir bankanın güvenlik kamerasına yansıyan görüntüler izleyenleri dehşete düşürdü. Elinde silahla bankayı soymaya gelen hırsız, o esnada silahına hızlıca davranan güvenlik görevlisi tarafından vuruluyor. İşte ne oluyorsa o andan itibaren oluyor. Boynundan yaralanan hırsız, ciddi kan kaybı yaşamasına rağmen sağa sola ateş etmeye devam ediyor. Bir süre o şekilde koşuşturan hırsız, bankadan çıkmak istediği esnada kapıya yığılıp kalıyor. Film sahnelerini aratmayan bu anlar güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Bankada güvenlik görevlisinin boynundan vurduğu hırsızın şah damarı patladı

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.