19 Mart 2024, Salı

Bağcılar'da yangın sonrası yol çöktü

Bağcılar'da yangın sonrası yol çöktü

Bağcılar’da sabah bir binanın çatı katında çıkan yangın sonrası sokak üzerinde çökme nedeniyle yaklaşık 3 metre derinliğinde çukur oluştu. Sokak üzerindeki çukur drone ile havadan görüntülendi.

Olay, sabah saatlerinde Bağcılar Yıldıztepe Mahallesi 548. Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre sokak üzerinde bulunan bir binanın çatı katında doğalgaz nedeniyle patlama meydana geldi. Patlama sonrası binadan yükselen dumanları gören vatandaşlar durumu polis ve itfaiye ekiplerine haber verdi. Yangın sonrası olay yerine gelen ekipler güvenlik şeridi çekerek sokağa araç ve yaya girişine kapattı. İtfaiye ekiplerinin yaptıkları müdahale sonrası yangın söndürüldü.

İtfaiye araçlarının ayrılmasının ardından patlamanın olduğun binanın önündeki yolda çökme meydana geldi. Yol üzerinde yaklaşık 3 metre derinliğinde çukur oluşurken, polis ekiplerinin güvenlik şeridi çekmesi olası bir faciayı engelledi. Can kaybı ve yaralanmanın olmadığı çökme sonrası olay yerine ekipler sevk edildi. Yangın sonrası oluşan çukur ise drone ile havadan görüntülendi.

Görüntülerde patlamanın olduğu binanın hemen önünde çukurun oluştuğu görülüyor. Ekiplerin çökme sonrası oluşan çukuru doldurma işlemleri devam ediyor.

 

Selim Bayraktar

Haber Videosu

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

Bağcılar'da yangın sonrası yol çöktü

Haber Yorumları

Habere Ait Yorum Bulunmamaktadır.

Yorum Yazın

CAPTCHA security code

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.